BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ще остане ли Дунав в efbet Лига и след двубоя с Царско село?

Царско село и Дунав Русе се изправят един срещу друг в последен двубой от 16-тия кръг на efbet Лига, като настроението в двата клуба е коренно различно.

Домакините са в страхотно настроение след постигнатата втора победа като гост в шампионата, постигната срещу Арда Кърджали в изминалия 15-ти кръг. Момчетата на Никола Спасов се намират на 9-та позиция и в следващите мачове ще се опитат да надградят над този успех, информира Gong.bg.

В Дунав положението е коренно различно. Клубът се намира в тежка финансова криза, като играчите не са вземали заплати и премии от два месеца.

Несигурността около клуба рефлектира и на терена – 3 поредни загуби в първенството и срив до предпоследната 13-та позиция в efbet Лига.

Надеждата на феновете и треньорския щаб е в новия кмет на Русе Пенко Милков, който да съживи и стабилизира клуба, поне временно.

Вижте и всички останали статистики и настроения в двата отбора в прикаченото видео.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!