BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЦСКА отрече да иска Ахмед Ахмедов

От клуба отрекоха, че ще привличат нападателя през зимата.

Ахмед Ахмедов е една от най-апетитните хапки на трансферния пазар в България. Нападателят почти сигурно ще напусне раздирания от финансови проблеми Дунав (Русе).

Вече се появиха информации, че бившият младежки национал е желан от Левски и ЦСКА. Твърди се, че офертата на „червените“ е по-добра от тази на „сините“ и Ахмедов ще продължи кариерата си на „Армията“.

От ЦСКА са обявили пред „Тема спорт“, че имат поглед върху нападателя и са го наблюдавали. От клуба обаче отричат той да попада в плановете им за зимна селекция.

Настоящият силен човек в Дунав Огнян Цветанов разкри пред вестникът, че за Ахмедов е имало оферти от водещи клубове: „Факт е, че имаше оферти за Ахмедов и водим преговори с водещи български отбори. Когато има нещо черно на бяло, ще го прочетете в официалния ни сайт“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!