BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Улица в Русе тъне в дупки, въпреки обещанията на Общината

Въпреки обещанията улица в Русе вече 4 години стои неремонтирана.

Живущите в блок 30 в квартал „Дружба 3″ многократно са подавали жалби с искане настилката да бъде асфалтирана, информира Кис 13.

От Oбщината поемали ангажимент това да стане, но очакваният ремонт така и не се случил, тъй като все се оказвало, че нямало наличен финансов ресурс за това. През последните години, живущите в блока редовно подавали жалби, като им отговаряли, че при налични средства ще бъде извършен ремонт. Това обаче така и не се случило и хората започват да се съмняват, че отсечката някога ще бъде асфалтирана.

Зрители на телевизията изпращат и сигнала до кмета Пламен Стоилов от 2015 година, в който градоначалникът уверява, че улицата е включена в графика на ОП „Комунални дейности“ за 2015 година. Но с условието, че при недостатъчно финансов ресурс, ремонтът ще бъде отложен за 2016 година. От тогава са изминали повече от 4 години, но улицата продължава да е в лошо състояние.

223.jpg

Според хората от блока, проблемът е опреди 30-ина години, още откакто е била построена сградата. Със собствени средства запълвали дупките, за да не си трошат колите, но нямало траен резултат и настилката продължавала да се разбива.

Въпреки това обаче надеждата у хората остава, че до края на следващия мандат на Общинската администрация ще намерят средства и за ремонта на тази неособено дълга отсечка.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!