BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Собственик на заведение в Русе: Търпя 100% загуби

100-процентови загуби търпи собственик на заведение в Русе заради забраната да работи вече втори месец

Според Милен Иванов компенсациите, които тепърва им обещават от държавата, са много закъснели, разкрива КИС 13. 

18 февруари е много късно, за да отваряме, тъй като има цели семейства в бранша, които са останали без всякакви средства.

Милен не вижда смисъл заведението му да работи с резервация, тъй като не предлага храна, а само напитки. Според него е възможно доста заведения да не отворят, ако има условие да работят с 50% от местата.

Той има готовност да отвори заведението в началото на февруари ако се вземе такова решение, като вече е направил и необходимите разчети за това. Ще работят 6 човека, включително той и приятелката му.

Загубите за Милен са почти 100-процентови през миналата година. Според него трябва да се измисли вариант за този бизнес, който издържа семействата и дава заетост на много хора, да продължи да работи без прекъсване, при спазване на противоепидемичните изисквания.

Припомняме, че вчера от бранша заплашиха да работят на 1 февруари въпреки забраните, ако отварянето на заведенията се отложи за по-късна дата.

Вижте подробностите във видеото.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!