BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Собственикът на влакчето в Русе смята, че е бил дискриминиран

Собственикът на атракционното влакче в парка на младежта в Русе обжалва съставените му актове за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването

Никола Стоянов твърди, че те са неправомерни, тъй като е изпълнил всички противоепидемични мерки, за да извърша търговска дейност в парка. Той обясни, че изчакал да отворят за посещения парка и тогава започнал да вози клиенти, предаде Кис 13.

След двата акта обаче Никола продължил да вози клиенти с влакчето, при което отново имал проблеми с органите на реда. Бил е спрян от движение и задържан за 24 часа. Никола е завел и иск за вреди срещу единия от актовете.

Собственикът на влакчето смята, че е бил дискриминиран, тъй като е имало други хора, които са работили в парка, но не са били санкционирани. Затова е подал жалба в комисията за защита от дискриминация.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!