BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Русенският университет обяви предварителен прием

Във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на КОВИД 19 и спазването на противоепидемичните мерки, Русенският университет съобщава на кандидат-студентите, че осигурява възможност за предварително онлайн кандидатстване с гарантиран прием за една избрана специалност в редовна форма на обучение. За целта платформата online.uni-ruse.bg/ е надградена с полето „Запазването на място в желана специалност“. Освен директно до платформата е предвиден достъп и през страницата на университета www.uni-ruse.bg. Опцията ще бъде активна от 12 януари до 1 юли 2021 година и се ползва след предварителна регистрация от самата страница online.uni-ruse.bg/.

Абитуриентите завършващите през тази година могат да се възползват от възможността за предварителен гарантиран прием със само няколко кликвания и избор на желаната специалност от падащо меню. За притежаващите диплома за завършено средно образование от предходни години е предвидена допълнителна опция за въвеждане на данни от дипломата.

За заплащане на кандидатстудентските и семестриалните такси системата генерира вносна бележка с необходимите данни за различни видове банкиране.

Освен онлайн процедурата може да се проведе и:

– на място в сектор Прием на нови студенти;

– чрез оператор по телефон на: 082 841 624, 082 888 247, 0887 592 349;

– на адрес E-mail: [email protected].

За предварителен прием за кандидат-студенти след завършено средно образование са предоставени места за акредитирани 50 специалности от 23 професионални направления в 7 области на висшето образование.

За контакти и допълнителна информация:

082 841624; 082 888247; 0887 592 349;

E-mail: [email protected]

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!