BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Румънец подхвърли 30 евро на катаджии на пътя Русе – Бяла

Бързо производство е образувано срещу шофьор, опитал да подкупи полицейски служители, спрели го за проверка на главния път РусеБяла.

На 8 ноември служители на районното управление в гр. Бяла, осъществявали пътен контрол по главния път І-5 и около 12:45 часа в района на километър 49+400 са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с немски регистрационен номер, който извършил нарушение.

Установено е, че автомобилът е управляван от 35-годишен водач, румънски гражданин. На чужденеца бил съставен акт, който той отказал да подпише, а вместо това сложил две банкноти с номинал от 20 евро и 10 евро в кочана с бланки актове, точно под съставения му акт.

За случая е подаден сигнал в районното управление. На място е изпратена дежурна оперативна група, извършен е оглед на място и случаят е документиран, като срещу 35-годишния е образувано бързо, по описа на РУ – Бяла.

Водачът е бил задържан в МВР за срок до 24 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!