BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ротации в комисиите на Общински съвет – Русе

Иво Пазарджиев и Асен Даскалов си разменят постовете

Съгласно чл.21, ал.1, т.1 от ЗМСМА общинският съвет създава постоянни комисии и избира техните членове. В чл.39, ал.3 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Русе, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация е посочено, че общинският съвет може да извършва промени във вида, броя, състава и председателите на постоянните комисии.

Предвид гореизложеното предлагам Общински съвет – Русе да вземе следното решение:

На основание чл.21, ал.1, т.1 от ЗМСМА, във връзка с чл.39, ал.1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Русе, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, Общинският съвет реши:

  1. Освобождава Асен Иванов Даскалов като член на постоянна комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.
  2. Освобождава Иво Колев Пазарджиев като член на постоянна комисия по Бюджет и финанси.
  3. Избира Иво Колев Пазарджиев за член на постоянна комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.
  4. Избира Асен Иванов Даскалов за член на постоянна комисия по Бюджет и финанси.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!