BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията с подробности за инцидента на пътя Русе – Бяла

Един човек е леко пострадал и са нанесени значителни материални щети при пътния инцидент, станал вчера сутринта на главния път Русе – Бяла.

В хода на извършения оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група на полицията, е било документирано, че инцидентът е възникнал в района на км. 8+200 посока град Бяла, където ТИР „Скания“ със софийски регистрационен номер, управляван от 26-годишен мъж, движейки се в посока град Русе при разминаване се сблъсква с насрещно движещ се товарен автомобил „Мерцедес Атего“ с русенски регистрационен номер, с водач мъж на 43 г. Вследствие на удара от двата автомобила са изхвърчали детайли и са ударили движещ се непосредствено зад сканията товарен автомобил „Фиат Добло“ със софийска регистрация, управляван от 24-годишен.

При инцидента е пострадал водачът на ТИР-а, който след като е прегледан в болница „Канев“ е освободен за домашно лечение с прорезни рани в областта на главата.

Причините за ПТП се изясняват, като е образувано досъдебно производство по описа на сектор „Пътна полиция“ – Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!