BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пламен Нунев обикаля села и паланки като панаирджийска мечка

Пламен Нунев разхожда министъра на спорта из селата в русенско

Видимо е, че предизборната кампания за партия ГЕРБ вече е започнала. Пламен Нунев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев оглеждали терените, на които щели да се изградят нови спортни игрища в село Щръклево и градовете Борово и Бяла

Двамата герберасти обикалят русенски села като панаирджийски мечки, за да се снимат на нивите, където евентуално щяло да има спортна активност.

В село Щръклево Красен Кралев се срещнал с кмета на Община Иваново Георги Миланов и кметът на Щръклево Цветелина Михайлова. Теренът там ще е непосредствено до училището, а Община Иваново ще изгради за собствена сметка и открито волейболно игрище.

В Борово новото футболно игрище ще е в района на съществуващия стадион. Кметът Валентин Панайотов показа на място терена и заяви намеренията на Общината да изгради в съседство площадка за волейбол и тенис на корт, както и баскетболно игрище.

Кметът на Бяла Димитър Славов показа на министър Кралев мястото, предвидено за нов футболен терен, в близост до басейна, стадиона и съществуващите спортни игрища.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!