BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пияна шофьорка катастрофира в Русе

24-годишна жена катастрофира тази нощ малко след Гредовия мост в посока Русе.

Лекият автомобил „Фиат“ с русенска регистрация се е преобърнал по таван, а пътниците по чудо са се отървали без сериозни наранявания, съобщи Русе Медиа.

Инцидентът е станал малко след 3 часа, а в колата са били шофьорката и още един пътник. При неизяснени за момента обстоятелства тя е изгубила управление и автомобилът се е преобърнал по таван, като се е носил стотина метра. При каскадата се е откъснало предното ляво колело, а части са били разпилени по пътното платно.

Извиканият на място екип на „Пътна полиция“ е установил, че младата жена е шофирала с алкохол малко над допустимото. Дрегерът е отчел за неин лош късмет 0,51 промила. Предполага се, че тя е седнала в малките часове зад волана като най-слабо употребила алкохол. Вероятно е шофирала леко замаяна, в комбинация със силна музика, което е разконцентрирало вниманието й на пътя. След катастрофата тя и спътникът й са прибрали от колата мощни тонколони, за да не бъдат откраднати, докато автомобилът е изоставен без надзор.

Причините за инцидента са в процес на уточняване.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!