BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обичаме те безкрайно много, Вики!

Никой родител не може да се подготви за такава трагедия… и не трябва…  Да надживееш детето си…

Така започва постът на Дани Колева, майка на ученика, който загина преди дни в двора на Английската гимназия в Русе.

Ето какво споделя тя (без редакторска намеса):

Благодаря на Вики за 15-те години които ни подари и сподели с нас! Благодаря на Вики, че внесе светлина, радост и надежда в нас!
Хилядите въпроси които си задавахме преди и сега….само той може да отговори на тях…когато е готов…когато отново бъдем заедно.

Вики е човекът с най-чистата душа който познавам. Изключително скромен, състрадателен, чувствителен и изживяващ всичко което се случва с околните и човечеството. Да… човечеството…смяташе че сме прекрачили границата…и планетата ни няма шанс да се възстанови…

Мислеше мащабно, трудно му беше да приеме, че в света не всичко е добро, да приеме лошотията, арогантността, престъпленията с които всяка вечер ни заливат по новините, катаклизмите по света, причинени от нас хората. Неговата страст са планетите, космоса, звездите…Сега той е част от тази необятна вселена и се надявам да открие отговорите на своите въпроси!

Обичаме те безкрайно много, Вики! Няма да напиша „почивай в мир“, защото знам, че твоето пътешествие тепърва започва…

Никога не е последно сбогом… Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение.

П.п. Опелото ще се извърши на 23.01.2020.от 10:30 в параклиса на гробищен парк „Чародейка

Припомняме, че 15-годишният ученик от русенската Английска гимназия бе намерен в безпомощно състояние в задния двор на училището преди дни. На място веднага е изпратен екип на Спешна помощ, но детето издъхва на път за болницата.

Предстои становище на съдебните лекари, но по първоначална информация смъртта му е причинена от черепно-мозъчна травма.

В Английската гимназия деветокласникът е от началото на учебната година. Бил е с отличен успех. Все още не е ясно какви са мотивите, накарали момчето да вземе фаталното решение. Загиналият тийнейджър е бил от добро семейство и не е създавал проблеми.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!