BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млад шофьор се заби в стълб в село Красен

19-годишен шофьор с „Форд Мондео“ се заби в железобетонен стълб от електропреносната мрежа в село Красен.

Сигнал за катастрофата е получен в неделя около 14:20 часа. Изпратените там служители на полицията са установили, че в условията на ясно време и суха  пътна настилка, лек автомобил „Форд Мондео“ с русенска регистрация, управляван от 19-годишен водач, движейки се със скорост несъобразена с пътните условия, при ляв завой, е загубил управлението на колата и е напуснал пътното платно вдясно по посока на движението си, където се е блъснал в железобетонен стълб от електропреносната мрежа. В резултат са пострадали трима пътници от автомобила, които след преглед в болница са освободени за домашно лечение.

В резултат на пътния инцидент е бил счупен железобетонният ел. стълб. Произшествието е документирано от полицията, като причина за катастрофата се посочва – несъобразена с пътните условия скорост.

Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!