BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младеж е в болница след бой между агитки на ЦСКА и „Левски“ в Русе

18-годишен младеж от Русе пострада при сбиване между агитки – на „Левски“ и ЦСКА късно снощи. Той е откаран в болницата с травма на главата.

До сблъсъка се стигнало, след като 15 младежи от квартал „Дружба“, фенове на Левски, са се спречкали с поддръжници на ЦСКА от квартал „Здравец„. Това разказа родител на едно от момчетата, пожелал анонимност, предава БНТ.

По думите му, левскарите дошли, въоръжени с бухалки и спрейове. Двете агитки се сбили пред един от блоковете. Полицията вече е разпитала част от участниците в сблъсъка.

Д-р Мария Джамбазова: Изведнъж се чу страхотно – крясък, крясък, и псувни, и тичане напред-назад. Като че ли повечето млади хора бяха. В този момент от 4-ия етаж един човек каза: „Внимавайте, защото се обадих на МВР“. И като хукнаха, половината заминаха край нас, а другата част заминаха надолу. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!