BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Конституираха новоизбрания Общински съвет във Ветово

Главният секретар на Областна администрация Русе Симеон Иванов откри първото заседание на новоизбрания Общински съвет във Ветово за мандат 2019 – 2023 година.

„За мен е чест, че мога да поздравя всички Вас, спечелили общественото доверие и признание с постигнатия успех! Вярвам, че влизайки в заседателната зала ще загърбите политическите си и чисто човешки пристрастия и ще останете верни на избирателите за благото, на които сте призвани да работите през следващите 4 години!

Вярвам, че ще бъдете единни и ще работите с търпение и всеотдайност за решаването на всяко едно предизвикателство, на всеки един проблем, осигурявайки по този начин просперитета на община Ветово и благополучието на жителите й!

Убеден съм, че проявявайки разум и професионализъм в действията си ще бележите положителни резултати, за да оправдаете гласуваното ви доверие, като приемете избора на хората, като своя лична отговорност!“ заяви главният секретар на администрацията пред новоизбраните общински съветници и кметове.

Той изказа благодарност на председателя на Общинската избирателна комисия Стела Стоилова, както и на нейния екип за успешно произведените местните избори и допълни, че Областна администрация Русе ще продължи да оказва необходимото съдействие на общината и общинския съвет.

По традиция заседанието беше водено от най-възрастния общински съветник, а именно Петко Ахмаков.

В местния парламент влизат общо 17 общински съветници, като 8 от тях са от ПП ДПС, 4-ма от ПП МИР, 3-ма от Движение ЗАЕДНО за промяна и по 1 от ПП ГЕРБ и коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ.

След проведено гласуване за председател на Общинския съвет беше избран Петко Ахмаков.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!