BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кола се запали в движение край полигона в Русе

6 сигнала за произшествия са отработили дежурните екипи на пожарната през изтеклото денонощие.

В 10:02 часа служители от РСПБЗН – Бяла с един автомобил са пратени на сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в гр. Бяла на ул. Сан Стефано. Запалването е потушено, без щети.

В 16:36 часа екип служители от Втора РСПБЗНРусе са реагирали на съобщение за пожар в лек автомобил в района на автополигона. Запалването в превозното средство е изгасено, пострадали хора няма. Изяснено е, че колата се е запалила в предната двигателна част по време на движение, заради късо съединение.

Между 15:20 и 17:15 часа пожарникари от РСПБЗН – Две могили са гасили пожар в къща на адрес в с. Екзарх Йосиф. Произшествието е станало в кухня, където поради неизправен газов вентил е възникнало факелно горене и запалване на шкафовете в помещението. При инцидента не са пострадали хора.

За времето от 18:41 до 19:15 часа огнеборци РСПБЗН – Ветово са гасили пожар, възникнал сухи треви в гр. Ветово. Между 18:16 и 19:45 часа дежурна смяна от Втора РСПБЗНРусе е пратена да гаси запалени сухи треви в Русе в района на бул. „България“. Последното излизане на пожарникарите е било също за запалване в сухи треви, в този случай в землището на с. Обретеник. Там са изпратени пожарникари от службата в Две могили. Гасителните действия са продължили от 20:07 до 20:40 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!