BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Катастрофа на булевард „Христо Ботев“

Катастрофа между два „Фолксваген“-а затрудни движението тази сутрин на кръстовището до дом „Майка и дете“ в Русе.

Лек автомобил, управляван от 77-годишния Иван Петров, е изчаквал колите с предимство, за да се включи в движението. По думите му не е видял последната кола от колоната и е навлязъл в кръстовището, при което е засякъл странично автомобила, предава Русе Медиа.

Пострадали при инцидента няма, щетите са само материални. Предницата на едната кола се е разпиляла, а от страничния удар вратите на другия автомобил са блокирали. По думите на потърпевшия Димитър Димитров той се е движил като последна кола от светофара с около 50 км в час в крайна дясна лента. Видял е изчакващата кола, но не е предполагал, че тя ще потегли и ще го удари. Димитър Димитров не смята, че възрастта на водача е причина за инцидента, тъй като на всеки може да се случи подобно нещо.

77-годишният Иван Петров сподели, че това е първото му произшествие. Той има „златен талон“, а наскоро е подновил шофьорската си книжка. Пенсионерът коментира, че възрастта не му пречи да шофира, чувства се във форма и не се дава на младите мъже. Пробите за алкохол и на двамата шофьори са отрицателни.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!