BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Загори тенджера вдигна на крак огнеборците в Русе

5 сигнала за инциденти са вдигнали на крак екипи на пожарната през изтеклото денонощие.

Два случая на запалени отпадъци в метални контейнери за смет е имало в Русе – на ул. Митрополит Григорий и срещу бл. „Бистрица“, съответно в 15:11 ч. и в 17:01 ч.

Между 17:08 и 19:00 часа служители от РСПБЗН-Бяла с един автомобил са се отзовали по сигнал за задимяване в къща в село Пиперково. При пристигане на адреса пожарникарите са установили, че има задимяване в цялата къща, което по данни на стопанина вероятно е било предизвикано, заради това че всички осветителни тела са били оставени да светят от няколко дена и е възникнал късо съединение.

Вчера вечерта в 21:34 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе с един автомобил е пратен зад бл. 3 в квартал „Дружба 3“, заради пожар в сухи листа. Екипът ги е изгасил.

По-късно в 21:57 часа е постъпил сигнал за дим от апартамент в блок „Ела“ в Русе. На този адрес са пратени екип пожарникари от Втора РСПБЗН-Русе с един автомобил, които при пристигане са установили, че хората са излезли извън апартамента, а задимяването е от забравена храна на котлон от собствениците. Екипът не е извършвал гасене.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!