BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жена от Червена вода е заразена с COVID-19

По данни на Регионалната здравна инспекция за последното денонощие на територията на областта е регистриран един нов случай на коронавирус.

Става дума 67-годишна жена от село Червена вода. Тя е в добро общо състояние, без сериозни оплаквания и за момента е оставена под домашна изолация.

Общо диагностицираните с COVID-19 в областта станаха 383, като активните случаи са 48. От тях 18 са на болнично лечение, а 30 са под домашна изолация.

От активните случаи 46% са мъжете, а жените са 54%, което като бройка е съответно 22 и 26. Почти същото е и разпределението при всички заболели от началото на пандемията. 220 са жените, а мъжете са 163, което в проценти е респективно 57% и 43%.

За изминалите 24 часа има и още седем излекувани пациенти, с което от началото на пандемията излекуваните от COVID-19 в Русенско станаха 314. Припомняме, че Областният оперативен щаб е в постоянен контакт с всички институции на местно, регионално и национално ниво и ежедневно следи ситуацията с разпространението на COVID-19 в региона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!