BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дунав измъкна само гейм срещу Добруджа

Волейболният Добруджа победи Дунав с 3-1 (25-13, 16-25, 25-21, 25-11) и се класира за полуфинала за „Купата на България„. Тимът ще играе утре с шампиона Нефтохимик, който е и домакин на финалната осмица.

Добричлии започнаха много мощно и взеха скоростно първата част с 25-13. Това внесе успокоение в техните редици и момчетата на Даниел Милушев, след много стегната игра успяха да изравнят геймовете след 25-16.

Третата част се оказа решаваща. Въпреки оспорвания ѝ характер, фаворитите от Добрич успяха да я измъкнат след 25-21 и с това да пречупят борбените си съперници.

Последният гейм от мача се игра почти без публика поради късният му час. Добричлии доминираха тотално след смазващото 25-11 и дадоха възможност на малцината останали фенове да се приберат навреме у дома.

Така утре на полуфиналите ще играят Хебър срещу Монтана и Нефтохимик срещу Добруджа. Миналата година в Пазарджик Хебър спечели трофея след зрелищен финал с Нефтохимик. Очакванията са в неделя шоуто да се повтори в Бургас.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!