BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Драконите“ започват кампания „Русенци за Дунав“

Кампанията „Русенци за Дунав“ бе анонсирана още през септември от д-р Симеон Симеонов, който вече обяви, че се оттегля от издръжката на клуба.

ПФК „Дунав“ е една от емблемите на Русе. След 25-годишно затишие отборът представлява града на най-високото ниво на футбола у нас за четвърти пореден сезон. На Градския стадион в Русе се събират хиляди, независимо от тяхния произход, социален статус, етническа и политическа принадлежност, за да го подкрепят. А отборът показва, че въпреки съпътстващите го трудности мястото му е в елита.

Сега обаче „Дунав“ има нужда и от по-голяма подкрепа. Най-вече от знак от обществеността на Русе – дали иска да запази своя отбор.

Кампанията „Русенци за Дунав“ отваря сметка на името на футболния клуб. В нея всеки желаещ да подкрепи „Драконите“ ще има възможност да внесе средства по свое усмотрение. Имената на дарителите и размерът на сумата, която са дарили, ще бъдат обявени в рамките на деня, следващ този на вноската. Разходването на средствата ще се случва само и единствено след допитване до всички дарители, които трябва да кажат в каква посока да отива то.

Нека покажем, че искаме „Дунав“ да е сред най-добрите в България и да го подкрепим в този труден момент.

Всеки може да преведе желаната от него сума по следната сметка:

IBAN: BG88FINV91501017316209

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ТИТУЛЯР: ПФК ДУНАВ

Напомняме, че този петък „Дунав“ приема „Етър“ в мач от 13-ят кръг на efbet Лига, с начален час 20:00 часа.

Елате на стадиона! Подкрепете Дунав!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!