BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Докъде стигна ремонтът на булевард „Липник“

Приключва ремонтът на участъци от булевард „Липник“ и улица „Потсдам“ в Русе.

Заместник-кметът по комунални дейности Димитър Недев, заедно със заместник-кмета по устройство на територията Магдалина Илиева инспектираха напредъка по ремонтните дейности на бул. „Липник“ и ул. „Потсдам“. Присъстваха представители на общинска администрация, както и на фирмата – изпълнител на обектите.

Участъкът на бул. „Липник“ от МОЛ Русе до кръстовището на „Олимп“ ще бъде завършен до 15-ти декември, а ремонтът на ул. „Потсдам“ – до 20-ти декември, увериха от изпълнителите.

Изпълнението на линейните графици за ремонтите върви по план, като се наблюдава леко забавяне с тротоарите по „Потсдам“, тъй като се полагат кабели под земята. Заместник-кметовете направиха оглед и на качеството на полаганата настилка по пътните платна и тротоарите. Техните препоръки се взеха под внимание от фирмата-изпълнител. Беше разпоредено и да се почистят тревните алеи, успоредно разположени на тротоарите по цялото протежение на „Потсдам“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!