BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дивна: Самообвинението не спира, все още получавам паник атаки

Лекува ме да видя Криси пълна с живот, сияеща, сподели певицата 3 години след катастрофата

Певицата и най-близката ѝ приятелка – моделът Кристин Илиева пострадаха в катастрофа преди 3 години. 23-годишната звезда връща лентата назад по пътя, който се оказа не лек.

Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувства добре. Има дни, в които все още получавам паник атаки, насред голямо движение, голям трафик”, споделя Дивна пред Мон Дьо по Нова Телевизия.

Певицата разказва, че инцидента много я е променил. Събитието тя определя като най-значимото и смята, че е променил мирогледа й. Това, което не може да си прости, е болката, която всички са преживели.

Лекува ме да видя Криси пълна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и сега, продължава да бъде моя пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са много здравословни. Приятелството ни продължава, смятам, че сме свързани на едно духовно ниво”, заяви още Дивна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!