BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Две нови придобивки радват жителите на Долна Студена

Жителите на село Долна Студена вече могат да се радват на две нови социални придобивки.

След цялостен ремонт и реконструкция врати отвориха празничната зала „Янтра“ и клуб за фитнес. Кметът на община Ценово д-р Петър Петров и кметът на селото Николай Стойчев официално прерязаха лентата. Ремонтните дейности се извършиха със средства от бюджета на общината. „Жителите на Долна Студена имаха нужда от двете зали. В селото има много деца и млади хора, които желаят да се повеселят и да спортуват. В селото досега нямаше зала, която да събира толкова хора“, сподели Николай Стойчев.

Празничната зала „Янтра“ има капацитет за 120 души. Помещението е изцяло обновено – с нова дограма, санитарни възли, отоплителна система. „Един от приоритетите на ръководството на общината е да превръща постоянно населените места в по-привлекателно място за живеене. Независимо че сме с ограничени финансови средства, успяваме да създадем придобивки, които да са от полза на всички хора“, сподели при откриването д-р Петров. Фитнес клубът е оборудван с разнообразни и професионални уреди за тренировки. Залата е напълно безплатна за посещение. Предвидено е специалист да дава указания за провеждане на системата за упражнения от начинаещи до напреднали.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!