BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гръмна трафопост в Русе

През почивните дни екипите на пожарната в Русе са реагирали на 5 сигнала за инциденти.

На 18 януари за времето то 11:37 до 12:00 часа, екип от Втора РСПБЗН – Русе е пратен да изгаси запалени отпадъци в метален контейнер на ул. Тулча, до бл. „Цитадела“ в Русе. При инцидента не са нанесени материални загуби.

По същото време друг екип на Втора РСПБЗН – Русе е бил пратен по сигнал за гръмнал трафопост, намиращ се срещу блок „Цена“ в Русе. Служителите са обезопасили местопроизшествието и са изчакали екипа на електроразпределителното дружество да се заеме с проблема.

В 13:35 часа същия следобед екип на Първа  РСПБЗН – Русе е изпратен на поредния сигнал за гасене на запален метален контейнер, този път на ул. Сент Уан“ в Русе, а вчера, за времето от 14:11 до 14:35 часа, служители от Втора РСПБЗН-Русе с един автомобил са гасили запалени отпадъци в контейнер и на бул. Липник в Русе.

Тази нощ, от 00:02 часа до 00:55 часа, пожарникари от Първа РСПБЗН-Русе с два автомобила са реагирали по сигнал за задимен вход на жилищен блок в русенския квартал „Дружба 1“. При пристигане на адреса – бл. 4 огнеборците са установили горене на сажди в коминно тяло и силно задимяване в два от апартаментите във вход Г, причинено от самозапалили се натрупани сажди в димоотвода. При инцидента не са пострадали хора.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!