BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възстановиха електроподаването в трите населени места от община Бяла

Възстановено е електроподаването в трите населени места от община Бяла, които от снощи останаха без ток 

Това стана ясно от проведен разговор между областния управител Галин Григоров и общинското ръководство. Локализирана е повредата по далекопровода, която остави без електрозахранване селата Бистренци и Пет кладенци и в момента се работи по нейното отстраняване. От „Електроразпределение Север“ подават ток към двете села и уверяват, че до пълното отстраняване на повредата няма да има повече прекъсвания на електрозахранването.

В Копривец, което е третото село, което остана на тъмно, беше подменен и един от трафопостовете. И там вече е осигурено нормално електрозахранване за домакинствата.

Припомняме, че всички общински пътища, както и тези от републиканската пътна мрежа на територията на област Русе са отворени и проходими при зимни условия за леки и тежкотоварни автомобили. През съботния ден общо 30 автомобила на пътно-поддържащите фирми и на Областното пътно управление са опесъчили и почистили от снега пътищата от републиканската пътна мрежа. Тази нощ навън са били 18 машини, които са обработвали пътищата срещу обледяване. Към момента няма проблеми с водоснабдяването, както и прекъснати телекомуникации в региона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!