BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Биляна Дудова: Сринах се и направих пълна глупост, но близките ми помогнаха!

Животът е дар, който трябва да ценим. В началото на миналата година Биляна Дудова печели трета поредна европейска титла в борбата. Дойде един момент, в който тя очевидно се срина психически.

През миналата седмица Биляна получи признанието „Спортист на годината“ в Русе.

Изпадаш в дупка и се сринах. Преживяла съм трудности в живота ми, но успях да се справя. Човек трябва да открие своето място в живота и да му се радваш. Всеки път, когато гледам срещите си, нещо трепва в мен. Никога не показвам какво е вътре в мен и не го показвам пред хората. Възстанових се трудно и близките ми помогнаха„, каза Биляна пред NOVA.

Тя сподели, че преди 9 години е загубила майка си. „Това беше най-трудният момент в живота ми, защото едва го преживях. Дадох си сметка, че се боря за нея и знам,че тя ме подкрепя винаги. Винаги се боря за живота си и по всякакъв начин съм се опитвала да постигам целите си. Трудностите ми помогнаха да бъда винаги опора на другите„, каза още Дудова.

Шампионката ни по борба е направила преди 6 месеца опит за самоубийство, но вярва, че благодарение на такъв момент, е продължила напред с живота. „Преди няколко дни плаках, защото носих в молитвеника снимка на майка си. Това винаги ме натъжава и усещам, че се свързвам с нея. Става ми тежко, защото никога няма да я прегърна„, заяви тя.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!