BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Футболистите на „Дунав“ минаха тестове за коронавирус

Футболистите на „Дунав“ минаха тестове за коронавирус, като утре се очакват резултатите, съобщи административният директор на клуба Свилен Стефанов.

Всички играчи на русенския тим са вече в Русе, за да тренират отначало индивидуално. Засега играчите все още очакват своите заплати. Те очакват парите си за февруари, и април, като последните им заплати са броени за януари. В петък се очаква да има някакво развитие и към разрешаване на финансовите проблеми на отбора, пише 24 часа.

Към края на седмицата ще започнат и групови тренировки с по няколко футболисти. От състава отсъства само френското крило Дуде Ндонгала. Техничарят отпътува за родната си страна в началото на карантината. Тъй като е френски гражданин и няма документ за пребиваване у нас, той все още не може да се завърне в България, обясни Стефанов.

Според административния директор на „Дунав“, крилото очаква официална отмяна на карантината, и когато министър Ананиев даде разрешение чужди граждани да влизат в страната, ще пристигне в Русе. Дори и в този случай обаче му предстои период на 14-дневна домашна карантина, преди да се включи в тренировките на отбора. Такъв проблем не стои пред другите чужденци в „Дунав“ – македонецът Исаевски има разрешение за временно пребиваване в България, а двамата бразилци изкараха периода на извънредното положение в Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!