BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ФК Дунав: До часове даваме заплатите на футболистите

Юлиян Загоров: Прави се всичко възможно, играчите да получат парите си в рамките на няколко часа!

Въпрос на часове е да бъдат изплатени заплатите и футболистите в „Дунав“, прави се всичко възможно, въпреки, че сделката все още не е напълно оформена документално. След мача срещу „Ботев“ Враца влязох в съблекалнята и разговарях открито и приятелски с момчетата.“, заяви новият спортен директор на клуба Юлиян Загоров, предава „24 часа“.

Това, което каза пред медиите треньорът Людмил Киров, е следствие от досегашното управление на „Дунав“ и ние се опитваме да го променим. Наистина някаква заверка на документите по сделката за прехвърлянето на клуба се бави, което пречи на нейното официално обявяване, но тя е много напреднала и се надяваме скоро да стане факт. Още повече, че става въпрос за големи суми за неплатените заплати и новите собственици не биха ги дали, ако не са сигурни, че сделката ще стане факт. Време е да се случат нещата и момчетата да си получат заслуженото. Аз също съм бил футболист и не подценявам труда им. Още повече, че най-важните мачове предстоят на отбора“, каза Загоров.

Очаква се дължимите заплати да бъдат изплатени не само на футболистите, но и на служителите в клуба, които също не са вземали пари от дълго време. Юлиян Загоров смята, че създалото се напрежение около отбора е излишно и дори може да попречи на селекцията в клуба. Само преди ден треньорът Людмил Киров изригна пред медиите, че футболистите не са получили обещаните заплати, омръзнало им е да бъдат лъгани и спират тренировките от днес, като заплаши и че могат да бойкотират оставащите мачове от сезона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!