BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Училище в Русе има изолатор за деца с грипоподобни симптоми

В пълна готовност за новата учебна година в условията на продължаващата епидемична обстановка е Основно училище „Братя Миладинови“ в Русе.

Осигурени са всички необходими предпазни средства и дезинфектанти. Ръководството на училището дори е предвидило и една стая, която ще се ползва за временна изолация на деца с грипоподобни симптоми, предаде Кис 13.

Създадена е необходимата организация, както за нормалното протичане на учебния процес, така и за безопасно придвижване по коридорите. На 8 септември пък ще се проведе родителска среща, на която майките и татковците на децата ще се запознаят с насоките на министерството на образованието.

Влизането на децата в училище също ще става по строго определен ред. На 15 септември училищеБратя Миладинови“ ще посрещне 180 ученици.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!