BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трагедия разтърси град Сливо поле

45-годишен полицай сложи край на живота си

Поредна трагедия разтърси град Сливо поле, след като квартален полицай бе намерен мъртъв. По неофициална информация 45-годишният мъж се е застрелял в близост до дома си със служебното си оръжие, информира Русе Медиа.

Той е бил открит, след като сутринта не отишъл на работа и колегите му се притеснили. Не вдигал и мобилния си телефон. Впоследствие станало ясно, че служителят на реда е посегнал на живота си. Причините се изясняват, води се следствие от прокуратурата. През целия ден пред дома му имаше много близки и колеги, потресени от трагедията.

45-годишният полицай не е свързан с разследването на тримата служители на реда, които бяха арестувани заради корупция и вземане на подкупи на пътя, уточниха запознати.

За последната година това е поредната трагедия в Сливо поле, след като през миналата зима ученици загинаха в тежка катастрофа на изхода на Русе, а семейство бе обгазено в дома си и починаха 8-годишно дете и баща му.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!