BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Русенец с отнета книжка подкара нерегистриран „Форд“

Досъдебно производство е образувано във връзка с установен водач, управлявал без книжка нерегистриран лек автомобил с поставени регистрационни табели, издадени за друго превозно средство.

42-годишният русенец е бил заловен зад волана на лек автомобил „Форд Фиеста“ вчера около 13:30 часа в русенската местност „Хаджигенова чешма“. Той бил спрян за проверка от служители на Второ РУ, при която униформените са установили, че той е с отнета книжка и управлява колата в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството му за управление на МПС, съобщиха от полицията в Русе.

При направените справки за лекия автомобил се е оказало, че е с поставени регистрационни табели издадени за друго МПС и не е регистриран по надлежния ред в страната.

На водача са съставени актове по ЗДВП, регистрационните табели са иззети и материалите по случая са предадени на разследващ полицай.

Във връзка с документираното по случая е образувано досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!