BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицаи направиха изненада на дете от Русе

Днес Косьо става на 11 години!

Полицаите изненадаха Косьо с полицейска торта и подарък за рождения ден

„Косьо (Константин) е син на нашия колега Ивайло Емилов, който е оперативен дежурен в Първо РУ и отглежда сам детето си. Като впрочем е невероятен и баща, и полицай!“, споделя Даниела Малчева в социалната мрежа.

Колегите на Ивайло днес направиха изненада на Косьо, с полицейска торта и подарък за рождения ден. Първоначално идеята бе да го сюрпризират в дома му, но след „кратко оперативно проучване“ стана ясно, че децата от класа му и родителите им са се уговорили да отидат в парка, където (на открито и при спазване на епидемичните норми – проверено!) да си направят индивидуални снимки за албум по повод завършването на 4-ти клас.

„И ето, че едната изненада доведе спонтанно до втора. Тъй като Косьо и голяма част от неговите съученици са наши възпитаници по програмата „Детското полицейско управление“, колегите инспектори от детска педагогическа стая също се организираха вчера спонтанно и днес изненадаха своите млади „колеги“, с които, заради ситуацията с коронавируса, прекъснаха заниманията си.

Кратката среща бе много емоционална, но и оползотворена за мини беседа, в която полицаите припомниха на децата основните съвети за безопасност през лятната ваканция. Така днешната инициатива се превърна и в символично закриване на учебната година на детските полицейски управления при ОДМВР – Русе.

Със светлини и сирени от страна на полицаите, и с ръкопляскания от страна на учениците, те се разделиха с надеждата, че в началото на идната учебна година ще се срещнат отново в нормални обстоятелства.

А, на Косьо пожелаваме да е жив и здрав, все така любознателен и енергичен!

Може би един ден ще стане част от нашите редици…“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!