BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пожар на комин вдигна пожарната на крак в Русе

Сигнал за запалени сажди в комин на адрес в квартал „Дружба 3“ е вдигнал на крак екип на Първа районна служба „ПБЗН“ вчера в Русе.

За инцидента е съобщено в 13:07 часа. При пристигане на място, във вх. Е на бл. 5, пожарникарите са установили, че заради запалена печка на първия етаж са се самозапалили саждите в коминното тяло. Инцидентът е приключен без пострадали и щети.

Техническа помощ е оказала вчера пожарната на РЗИ. Наложило се е с техника на дирекцията да бъдат транспортирани 3000 литра дизинфекционни материали на здравната инспекция в Русе.

Сигнал за инцидент с опасни вещества е наложил намесата на екип от сектор „Спасителни оперативни дейности“ в РДПБЗН – Русе вчера вечерта. В 18:34 часа в дежурната на дирекцията е постъпил сигнал за разпилян живак от термометър в апартамент на ул. Коледница в Русе. Служителите са посетили адреса. Живакът е събран и депониран.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!