BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отново потрошиха чешмичката пред хотел „Дунав“

Пореден акт на вандализъм е извършен тази нощ в центъра на Русе

 Чешмичката пред хотел „Дунав“ в Градската градина е потрошена, само месец и половина, след като деца я счупиха и общината отново я ремонтира.

Гледката рано сутринта възмути преминаващите русенци, които недоумяват защо продължават подобни прояви. Най-силна е реакцията на младите хора, които смятат, че това е срамно и недопустимо за цивилизована държава и европейски град като Русе, предаде Русе Медиа.

„За тази чешмичка са давани пари от нашите, на родителите ни, за да се направи, за да е в полза на всички. И най-накрая някой малък вандал, на когото му е скучно и няма какво да прави, минал, счупил го е и се е направил на готин. Това не трябва са се случва и трябва да бъде наказано“, коментира Елисей Йорданов.

Приятелят му Карлос Георгиев смята, че поведението на младите хора много зависи от възпитанието на родителите. „Има младежи, които имат комплекси и гледат да ги избият по улиците“, казва той.

Видеозаписите от центъра за наблюдение на общината ще изяснят какво точно се е случило. Камерите са с висока резолюция и разпознават лица, така че извършителите ще бъдат установени, смятат от общината.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!