BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Късо съединение подпали БМВ в Ново село

През изтеклото денонощие екипите на пожарната са посетили 5 инцидента.

За времето от 09:54 до 10:08 часа служители от Втора РСПБЗН с един автомобил са изпратени на сигнал за запалени сухи треви и храсти в Русе, в района на местност „Хаджигенова чешма“. При пристигане на място се оказва, че няма пожар, а граждани са запалили контролиран огън за лични нужди.

Между 09:00 и 10:30 часа, екип беленски огнеборци с един пожарен автомобил са се отзовали на повикване за оказване на съдействие на предприятието за комунални услуги в Бяла, заради разлив на препарат за растителна защита в района на кръгово кръстовище на главния път.

В 16:29 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е гасил отпадъци, запалени в района на ул. Пристанищна в Русе. При инцидента не са допуснати щети.

За времето от 16:40 до 18:20 часа пожарникари от РСПБЗН-Бяла с два автомобила са насочени по сигнал за пожар в сухи треви и храсти на адрес в гр.Бяла, близо до жп разтоварище, вероятно запалени от преминаващ влак. Запалването е потушено без щети.

Тази нощ за времето от 03:11 до 04:50 часа служители от РСПБЗН – Ветово с един автомобил са реагирали на сигнал за пожар в лек автомобил в с. Ново Село. Запалването е възникнало в двигателния отсек на кола с марката БМВ, вероятно от късо съединение. Огънят е обхванал двигателя и част от купето.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!