BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Канят русенци с увреждания да кандидатстват в програми за увеличаване на мобилността

Катя Петрова, директор Дирекция „Социални дейности“ в община Русе, приканва всички заинтересовани граждани да се включат с проектни предложения за увеличаване на мобилността.

За тях е възможно кандидатстването за финансова помощ по Компонент 1 „Достъпна жилищна среда”или Компонент 2 „Лична мобилност“. Право на участие имат граждани и сдружения със собственост, които са с трайни увреждания или определена степен на увреждане и се придвижват с инвалидни колички, както и членове на техните семейства. Програмата се провежда от Министерството на труда и социалната политика (МТСП) за поредна година. Крайният срок за подаване на документите е до 12-ти май на хартиен и електронен носител на място, по пощата или по куриер на адрес:

1051 гр. София

ул. „Триадица” №2

Център за информация и услуги на МТСП (деловодство)

Подробна информация за изискванията за кандидатстване по Компонент 1 и Компонент 2, може да намерите в раздел Обяви и съобщения на сайта на Община Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!