BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва Ruse Summer Festival 2020

С отбелязване на Деня на река Дунав тази вечер стартира поредното издание на Ruse Summer Festival 2020.

Фестивалът ще събере музиканти в дните от 29 юни до 5 юли в двора на бившето СПТУ по ЖП транспорт. Едноседмичният празник се организира от „Парти груп Русе“ ЕООД, Община Русе и мотоклуб „Нощни вълци“. „Ахат“ ще са хедлайнерите на фестивала и ще се качат на сцената на 4 юли. Звезди и компания обещават да изсвирят най-великите си хитове. Ще представят и най-новия си сингъл „Те ме чакат“.

Във фестивала ще участват музикални групи в стиловете блус-рок, поп-рок, хард-рок и хеви метъл. Русенските участници ще бъдат на сцената в дните от понеделник до четвъртък, а в петък, събота и неделя ще са гостуващите групи.

Участие ще вземат: 4етри, The Rock, Red House(бел.ред. те ще свирят тази вечер); Мечо Грух и Claymore – на 30 юни, Дует Митко и Галя, Soda Acoustic, Дилема, Explicit, D.effect, Old Guns, PlayUphoria, Strong, M.I.G. 21, Waveslave, Born for Vengeance, Baltavar, Dismounted, Engineer of Death, Elinor и др.

Всички концерти по време на летния рок фестивал ще бъдат с благотворителна цел. Средствата са необходими за лечението на 45-годишната Лидия Лечева, служител в общинската администрация. Необходими са 50 000 евро, които са непосилни за нейното семейство. Около 60 00 лева все още не достигат.

Достъп до фестивала ще се получава срещу минимално дарение към организаторите. Всяко дарение ви дава различни преференции.

Дарение от 5 лв. – достъп до фестивала за един ден без събота.

Дарение от 10 лв. – достъп до фестивала само в събота.

Дарение от 15 лв. – достъп до всички фестивални дни без ограничения.

Деца до 10 години влизат без дарение, но​ задължително с придружител​.

Организаторите предвиждат и съпътстващи фестивала събития – презентация на техника, оборудване и умения за свирене, ателие за гривни и аксесоари, пункт за временни татуировки, мото каскади от професионалисти и др.

Възможни са промени в програмата на фестивала, които можете да следите ТУК

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!