BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Детските градини в Русе отварят на 1 юни

В Русе се извършва организация за подновяване на посещенията в детските ясли и градини

Директорите на детски ясли и градини в община Русе трябва да създадат до утре организация за прием на деца от 1 юни тази година – това гласи заповед, подписана от заместник-кмета по хуманитарни дейности на крайдунавския град Енчо Енчев, съобщиха от местната управа.

Ръководителите на детски ясли и градини извършват днес проучване сред родителите дали искат децата им да се върнат обратно в яслите и градините, като събраната информация ще бъде подадена в общината. Директорите ще докладват утре за готовността за връщане към нормален режим на работа – извършени подготвителни дейности, осигурен персонал, дезинфекция и други.

„Приемът в детските ясли и градини може да започне единствено при стриктно съблюдаване на приложените указания на министъра на образованието и науката и на министъра на здравеопазването“, информират от кметството в Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!