BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гонка с полицията в Русе завърши с катастрофа

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ си спретна гонка с полицията в ранния следобед в Русе.

Екшънът приключи с удар в уличен стълб, а водачът се оказа неправоспособен, съобщиха от ОД на МВР – Русе.

Колата, в която е имало двама младежи на видима възраст 19-20 години, е била преследвана от полицейски патрул още от бул.“България“. През Охлюва е влязла в града, продължавайки по ул.“Борисова“. Шофьорът се е опитал да направи ляв завой по ул.“Свети Георги“, но не е успял и се е блъснал в стълб, уточнява Русе Медиа.

По разкази на очевидци двамата младежи не са пострадали и се опитали да избягат, след като излезли от колата. Полицаите обаче им попречили, като на място пристигнали още две патрулки. Двамата били задържани. Отново по думите на свидетели шофьорът и спътникът му се държали неадекватно. Очаква се информация дали има наличие на алкохол или наркотици. Час след инцидента на мястото пристигна младеж, докаран от  патрулка, който да огледа колата. Въпреки че той отрече да е собственик на катастрофиралия автомобил, според друга информация колата е негова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!