BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Венцислав Ангелов: Ако искат роднините на Виктория да ме съдят за клевета

Броени часове, след като Венцислав АнгеловЧикагото отново постави транспарантите на бъдещата си партия пред съда, те отново бяха премахнати от общината.

Това стана със заповед на кмета Пенчо Милков в присъствието на полиция и служители на КООРС.

Самият Венци Чикагото не присъства на акцията, въпреки че очакваше подобно нещо. Час преди да дойдат служителите на реда, той обясни подробно, че не е нарушил закона, а напротив, кметът е издал неправомерна заповед. По повод скандалното според общественото мнение искане за ексхумация на тялото на убитата тв водеща Виктория Маринова, Чикагото призова близките ѝ да заведат дело за клевета срещу него, ако не са съгласни с действията му, предава Русе Медиа.

Тъй като той не се появи на място, за да му бъде връчена заповедта на кмета за премахване на транспарантите, се наложи да бъде съставен протокол за отсъствието му. След това конструкциите бяха разглобени и изнесени от площада.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!